We Are Hiring
5

(Përkthyer nga Google) Pronari Ryan i di gjërat e tij! Punë e mirë me çmim të drejtë. …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Sapo çova dy automjete në 5 Star Auto. Ne u thirrëm shpejt me vlerësime dhe puna ishte e shkëlqyeshme. Rekomandoni shumë 5 Yje! …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Unë do të doja t'i jepja 6 yje këtij vendi, ata bënë disa punë në kamionin tim, asnjë vend tjetër nuk mund të bënte në kohën time, dhe zunë punë vërtet të shkëlqyeshme, RYAN pronari është si, si Lari njeriu kabllor, …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Shumë profesional dhe miqësor. Unë kisha 2 automjete të punuara në të dyja përfunduan shpejt. Unë jam shumë i kënaqur me shërbimin e tyre …Më tepër

(Përkthyer nga Google) Faleminderit që ndan përvojën tënde! (Origjinali) …Më tepër

- 5 Star Auto Repair & Exhaust of Lexington
5

(Përkthyer nga Google) Ata janë Familja ime e zgjeruar, shërbimi i shkëlqyeshëm i konsumatorëve, puna e shkëlqyeshme, të gjitha janë të lumtura dhe madje edhe çrregullime të buzëqeshura dikur.😍 …Më tepër

(Përkthyer nga Google) Faleminderit që morët kohë për të na lënë një përmbledhje! …Më tepër

- 5 Star Auto Repair & Exhaust of Lexington
4

(Përkthyer nga Google) Unë kam qenë këtu shumë herë tani. Ata kanë qenë gjithmonë miqësorë me mua. Shumë riparime janë dashur të bëhen në Honda tim gjatë viteve. I përdorur për të default në Përfaqësitë këtu në qytet. Ndjej se Five Star ka …Më tepër

(Përkthyer nga Google) Faleminderit për biznesin tuaj dhe vlerësimin e shkëlqyeshëm. …Më tepër

- 5 Star Auto Repair & Exhaust of Lexington
5

We have been coming for years. Would not go any place. Good work and GOOD STAFF. …Më tepër

(Përkthyer nga Google) Faleminderit për fjalët e sjellshme dhe vlerësimin e shkëlqyeshëm. …Më tepër

- 5 Star Auto Repair & Exhaust of Lexington
5

(Përkthyer nga Google) Ryan është shumë profesional dhe ekspert, Ai ishte në gjendje të zbulonte se çfarë e bën nxehtësinë time të mos funksionojë si duhet, unë shkova në shumë Mekanikë para se të punoja me të, por askush nuk ishte në …Më tepër

(Përkthyer nga Google) Faleminderit që morët kohë për të lënë këto fjalë të këndshme! …Më tepër

- 5 Star Auto Repair & Exhaust of Lexington
5

(Përkthyer nga Google) Unë jam një klient i ri dhe nuk mund të isha më i kënaqur me vizitën tonë të parë. Punë cilësore dhe shërbim miqësor ndaj klientit. Kohët e fundit u desh të planifikonte në minutën e fundit dhe Ellen ishte aq e mirë …Më tepër

(Përkthyer nga Google) Faleminderit për vlerësimin e shkëlqyeshëm! (Origjinali) Thank you for the great review!

- 5 Star Auto Repair & Exhaust of Lexington
5

(Përkthyer nga Google) Unë kam kontaktuar 5 yje pasi kam kontaktuar një dyqan tjetër që kishte bërë disa punë të mëparshme për mua dhe ata kurrë nuk më kthyen thirrjen. Ellen u kthye tek unë menjëherë dhe ne ishim në gjendje të caktonim …Më tepër

(Përkthyer nga Google) Ne jemi të kënaqur që mund të vijnë përmes për ju dhe me të vërtetë vlerësojmë rishikimin e shkëlqyer. …Më tepër

- 5 Star Auto Repair & Exhaust of Lexington