We Are Hiring
5

(Përkthyer nga Google) Unë gjithmonë e kam parë të dobishëm këtë vend. Ando herë kam një çështje që ata përkulen prapa për ta rregulluar atë. Unë i gjykoj si të ndershëm. Unë jam femër dhe shpesh gjej vende makinash duke përfituar nga unë. …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Unë caktova një takim diagnostikimi dhe shërbimi a / c dhe hodha në një kërkesë të minutës së fundit për një ndryshim të naftës të Premten. Unë e ktheva makinën time brenda disa orësh, a / c të fiksuar dhe duke punuar …Më tepër

5

I love this place. It is so hard to find reliable and trustworthy places to work on your car. They always get me in and out, they're kind, and never try to sell me on something that I don't need (affordability is important to a college …Më tepër

5

Everyone in the office and in the garage is friendly and professional. They stand by their work and offer fair prices. I’ve gone to other places for estimates and been told it’s a major issue with expensive costs. At Five Star they …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Kam pasur një instalim të shterit të pasme dhe ndryshim të naftës të bërë. Shërbim i shkëlqyeshëm dhe djemtë më dhanë disa qeshje të mira! Do t’ia rekomandoja këtë vend kujtdo. …Më tepër

4

Ryan did a good job addressing the problem; and he did it in a timely manner. My problem (poor battery connectors preventing my car from starting) was addressed--this time with new connectors in a timely manner. However, I wished the worn …Më tepër

5

I went in to get an estimate on fixing my exhaust and they made sure to give me my options and did a great inspection. It took them less than 2 hours to fix and they explained everything in great detail so I would know what is going on. …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Më bëri shumë përshtypje se sa mirë u trajtua gjithçka me 5 yje. Ata i shpjeguan gjithçka në detaje, nuk më bëri të ndjehesha sikur isha duke vrapuar, punoja shpejt dhe ishin të këndshëm gjatë gjithë kohës. Përvoja më …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Marr ndryshime të naftës "falas" për jetën e automjetit tim në tregtinë nga e kam blerë. Por kur pata një problem me dritën time dhe ata nuk mund ta zgjidhnin atë, por ata më ngarkuan dhe thanë që ishte rregulluar, …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) e madhe (Origjinali) great