5

(Përkthyer nga Google) Shumë miqësor, i ditur dhe i sinqertë. (Origjinali) …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Punë e bërë mirë çdo herë. (Origjinali) Job well done every time.

4

(Përkthyer nga Google) vend i mirë për të marrë makinën shërbim. (Origjinali) Good place to get car serviced.

5

(Përkthyer nga Google) Ky dyqan më rekomandoi shumë nga një palë ... dhe tani do t'ua rekomandoj edhe miqve të tjerë. Të gjithë që takova këtu ishin miqësorë dhe të dobishëm. Brenda javës së fundit ata kanë ndryshuar rripin tim të kohës (e …Më tepër

5

Thanks to these reviews, I found this place! Not only were they very pleasant , they also got me in quick and got the job done fast and for a reasonable price:-)! Also, when I picked up my car, the woman that I paid mentioned they noticed …Më tepër

5

I always ignored this place b/c I assumed it was just an oil change service station. Wish I had known better. I had my alternator replaced 3 times at other repair shops in town. Not one of those shops ever pointed out the root cause of my …Më tepër

5

Elaine and the rest of the staff are wonderful.!. I brought in a car from a buy here pay here lot and instead of trying to just charge me out the butt, they let me know everything they found wrong, ranked in order of making the car safe, …Më tepër