We Are Hiring
5

(Përkthyer nga Google) U futa menjëherë kur thirra për Shërbim! Gjithmonë komunikim i shkëlqyeshëm pas inspektimit fillestar për të diskutuar riparimet dhe koston. Si gjithmonë, 5 Star bën një punë të shkëlqyeshme! …Më tepër

(Përkthyer nga Google) Ne jemi të kënaqur që mund t'ju fusim menjëherë dhe vlerësojmë vlerësimin e shkëlqyeshëm. …Më tepër

- 5 Star Auto Repair & Exhaust of Lexington
5

(Përkthyer nga Google) Ata janë kaq profesionistë. Faleminderit shumë për shërbimin e shkëlqyer. …Më tepër

(Përkthyer nga Google) Faleminderit për shqyrtimin e madhe! (Origjinali) Thanks for the great review!

- 5 Star Auto Repair & Exhaust of Lexington
5

(Përkthyer nga Google) Kjo është hera ime e dytë këtu. Ata më futën dhe hynë shpejt, nuk u përpoqën të më tregonin gjithçka që nuk shkonte me makinën time, thjesht bënë mirë punën e tyre dhe më dërguan në rrugën time. :) Do të kthehem! …Më tepër

(Përkthyer nga Google) Jemi të kënaqur që keni pasur një përvojë të mirë dhe mezi presim t'ju shohim përsëri! …Më tepër

- 5 Star Auto Repair & Exhaust of Lexington
5

(Përkthyer nga Google) Herën tonë të parë duke përdorur këtë dyqan dhe ne ishim shumë të kënaqur me shërbimin e marrë! Ne kishim 2 sensorë të presionit të gomave të zëvendësuara në Kia Forte të nënës sime 2015 dhe ndiheshim sikur çmimi të …Më tepër

(Përkthyer nga Google) Faleminderit për rishikimin e madh dhe e vlerësojmë biznesin. …Më tepër

- 5 Star Auto Repair & Exhaust of Lexington
5

(Përkthyer nga Google) Shumë i kënaqur me shërbimin e tyre, unë do ta rekomandoja këtë një vend për cilindo nga miqtë dhe familjen time. Unë kisha një problem me sistemin tim të shkarkimit që po bënte zhurmë shumë të madhe dhe ata …Më tepër

(Përkthyer nga Google) Faleminderit që ndan përvojën tuaj dhe vlerësimin e shkëlqyeshëm! …Më tepër

- 5 Star Auto Repair & Exhaust of Lexington
5

(Përkthyer nga Google) Riparimi automatik i 5 yjeve ka siguruar të gjitha kërkesat e shërbimit dhe mirëmbajtjes për 1989 Buick Reatta tim që nga viti 2012. Ata gjithmonë i kanë tejkaluar pritjet e mia për shërbim dhe profesionalizëm. Unë …Më tepër

(Përkthyer nga Google) Ne ju vlerësojmë si klient dhe natyrisht ju falënderojmë që la këtë vlerësim të shkëlqyeshëm. …Më tepër

- 5 Star Auto Repair & Exhaust of Lexington
5

(Përkthyer nga Google) Automjeti me 5 yje instaloi një sistem shkarkimi pas tregut për mua. Më bëri përshtypje profesionalizmi i tyre i shërbimit dhe aftësitë e klientëve. …Më tepër

(Përkthyer nga Google) Faleminderit për rekomandimin, kjo do të thotë shumë për ne. …Më tepër

- 5 Star Auto Repair & Exhaust of Lexington
5

(Përkthyer nga Google) Përvoja ime ishte e mrekullueshme. Ata shkuan përtej dhe më gjerë për t'u siguruar që ata diagnostikuan makinën time me problemin e duhur dhe ofruan rregullime. Ata ishin në kohë dhe u siguruan që unë e dija …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Keni përdorur 5-Star për disa vite tani dhe do të vazhdojë ta bëjë këtë. Ryan shkon nga rruga e tij për t'u siguruar që jeni të kënaqur dhe puna është bërë në mënyrë korrekte. Ai është një pronar biznesi i vetëm, dhe …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Kohët e fundit kam përdorur Riparimin Automatik të 5 Yjeve, Leestown Rd., Dhe ato kanë qenë të shkëlqyera dhe të arsyeshme me çmimin. Unë kam anëtarë të familjes gjithashtu që tani përdorin 5 Star, për të gjitha …Më tepër