We Are Hiring
5

Oh my gosh what an awesome group of people at Five Star Auto Repair. My car broke down on Leestown Road and they went out of their way after hours to come and see what it needed. They started on it the very next morning and had it done for …Më tepër

5

No business has ever been more literally named. I had a major repair that I was quoted 2-3 weeks turn around time by 28/30 repair shops I called in and around Lexington for the initial diagnosis of my problem . Not only did 5 star get it …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) 5 Yjet duhet të vlerësohen për ndershmërinë dhe integritetin e tyre. Kam pasur një përvojë të fundit në të cilën kërkoheshin riparime shtesë kur një riparim çoi në prishjen e një pjese tjetër. 5 Star mori …Më tepër

4

Staff was friendly and helpful and seemed trustworthy. I used a Groupon. The first time I called to use it, they were backed up, so I had to wait a while. Not a problem for me, because I purchased it well in advance of the need. Service …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Duket kaq e vështirë të gjesh një mekanik të ndershëm, por këta djem më kanë befasuar këndshëm. Nuk kam pasur asgjë tjetër përveç përvojave të mira këtu. Ata gjithashtu mirëmbajnë nënën time në automjetin e ligjit dhe …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Dyqani më i mirë në qytet. (Origjinali) Best shop in town.

5

(Përkthyer nga Google) Të nderuar njerëz (Origjinali) Honest folks

5

(Përkthyer nga Google) Ata janë të sinqertë dhe unë mendoj se ata tarifojnë një çmim të drejtë për shërbimin cilësor. Ata nuk përpiqen t'ju "shesin" shërbimet e panevojshme. Ata gjithashtu përpiqen shumë për t'ju rikthyer në rrugën ASAP. …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Shumë miqësor, i ditur dhe i sinqertë. (Origjinali) …Më tepër

5

(Përkthyer nga Google) Punë e bërë mirë çdo herë. (Origjinali) Job well done every time.